Yo Jeff, leave deez bitchez alone motherfucker!
Door: Jesse
Blijf op de hoogte en volg Jesse
05 December 2005 | Italië, Bologna
of wat voor diers geluid sinterklaas ook maakt.
Het is vijf december! Dat betekent de verjaardag van de goedheiligman (spit), en de verjaardag van sinterklaas, en GEEN FEEST voor Jesse!!!! hoewel het hier toch elke dag feest is. Maar laten we ook eerlijk zijn jongens, elke dag is toch een klein feestje?
Maar serieus. Ik voel dat het weer tijd is om jullie op de hoogte te stellen van een aantal dingen, maar wel in zo kort mogelijke tijd.
Zo heeft het hier gesneeuwd, en niet van die laffe regenachtige natte paupere kutsneeuw zoals in Nederland, dat je van de ene naar de andere kant van de straat een stukje sneeuw moet rollen om een fatsoenlijke sneeuwbal te maken, maar ECHTE DIERLIJKE MANNELIJKE RAUWE SNEEUW. Laten we zeggen een meter of 7!!! En juist op de ergste avond waren we ongegeneerd oud-Nederlands dronken en gingen we sneeuwballen op iedereen gooien die het maar niet wilde. Dus dat was GOED.
Verder zijn broer Jacob en neef Pim geweest, was heel goed, uiteraard netjes van het bier afgebleven en groenten gegeten. We zijn nog getuige geweest van de GaNgStAzZ van Bologna, zegmaar een groep 'gekleurde mensen' die zich als 50ct aankleedt en elkaar 'dawg' en 'motherfucker' noemen en die refereren naar vrouwen als 'deez bitchez'. Mc Jeff is natuurlijk de foundation van deze groep, die speciaal voor ons ging freestylen in de plee van SodaPops (discotheekje, of wat ervoor doorgaat), en dat was natuurlijk humor van het eerste uur, aangezien zijn favoriete artiest 50 Cent is, en hij het zelfs waagde om in zijn 'freestyle' letterlijk de toch al doorrotte fantasieloze teksten van 50ct LETTERLIJK te kopieren.
Nu is het helaas gruwelijk grof tyfusweer, vet koud enzo, je kent het wel, hoezo Derk zojuist zegt dat hij het kankerheet heeft. Verder zijn we vrijdag klaar met school en zijn we beter dan iedereen in Italiaans en gaan we met Mirko naar zijn hometown Mantova om het te vieren en de 'hood' te representen. Derk is zondag jarig en dan gaan we een party geven, en dat ritme houden we vol totdat we naar Derk's huis in Trentino gaan en daarna ga ik naar Zwitserland.
Mooi, dan weten jullie alles weer, GROETJES!!!!! en fijne sinternikolaas
05 December 2005 - 16:25
P.s.:
WACKY WAVING INFLATABLE ARM FLAILING TUBE MAN! -
05 December 2005 - 17:52
Dmitri:
spit is de 4e jarig.. no offence.
waar kan ik cd van mc jeff getterias? -
05 December 2005 - 18:46
Dmitri:
spit is de 4e jarig.. no offence.
waar kan ik cd van mc jeff getterias? -
07 December 2005 - 08:43
Guido:
dude Zwitserland? wat de deal?! -
07 December 2005 - 15:30
Zeep:
Arme jongen moet het lot leven zoals het is: van een te gruwelijk leven. Nog sterkte he daar!
bastard :P