Benvenuto a Bologna - Reisverslag uit Bologna, Italië van Jesse Derkx - WaarBenJij.nu Benvenuto a Bologna - Reisverslag uit Bologna, Italië van Jesse Derkx - WaarBenJij.nu

Benvenuto a Bologna

Door: Jesse

Blijf op de hoogte en volg Jesse

19 September 2005 | Italië, Bologna

Ciao tutti!

Eindelijk ben ik dan in Bologna. Na woensdag te zijn vertrokken met moeders heb ik een paar dagen aan de stad kunnen wennen, wetend dat ik er de komende drie maanden ga wonen, of ik het nu leuk vind of niet. Gelukkig vind ik het leuk.
Met moeder ben ik heel veel bezig geweest met een kamer zoeken. Omdat hier zoveel studenten zijn (110.000), zijn er ook veel kamers, maar ze willen allemaal alleen een meisje om daar te wonen. Vind ik natuurlijk niet gek, want wie wil er nou niet samenwonen met een Italiaanse.... ik had een heel bot apt. gevonden wat centraal gelegen was en heel ruim met alles inclusief etc. maar die gast wilde ook liever meisjes dan jongens. Heaumeau!!! BUT NOT REALLY!
Vanavond heb ik een afspraak in een appartement waar ik al eerder ben geweest, ik heb de jongen ontmoet waarmee ik een kamer moet delen, maar het meisje wat daar woont wil me nu ook ontmoeten, dus ik heb er goeie hoop voor. Dit appartement ligt midden in één van de botste kroegstraten van Bologna, en mijn buurman is een bar(man). Ik hoop dat het lukt, maar anders heb ik nog een optie op een kamer iets buiten de stad, met echt alles erop en eraan, super luxe, maar ik moet iemand hebben die er ook in wil wonen. Nu zit er toevallig een koning op mijn school uit Nederland die dat ook wel ziet zitten. Dus als ik vanavond slecht nieuws te horen krijg, ga ik proberen met hem daar te kunnen wonen. Anders heeft hij het nummer van 4 Italiaanse meisjes die heel graag een jongen in hun kamer willen...
Vandaag had ik mijn eerste dag school en dat was lachen. Mijn lerares is best een lekker ding en we hebben wat basis dingetjes geleerd die ik al wist. Vanavond krijgen we een rondleiding door de stad en daarna gaan we met iedereen eten, maar ik kom waarschijnlijk veel later vanwege die afspraak. Er zitten voornamelijk Duitsers, Jappen, Spanjaarden, Engelsen en Nederlanders op deze school en ze verzorgen heel veel buitenschoolse activiteiten, zoals naar de Ferrari- en Lamborghinifabriek in Modena, naar de F1 en MotoGP in Imola en naar de Ducatifabriek hier in Bologna. Ik weet eigenlijk niet echt wat de andere activiteiten inhouden.
Het (hopelijk tijdelijke) huis waar ik nu zit is geregeld door de school en fucking geniaal en groot en fucking gehorig. Vannacht was mijn eerste nacht hier, waarin ik niet echt heb geslapen omdat ik kroongetuige was van een nachtelijke echtelijke ruzie tussen twee warmbloedige (lees: keihard schreeuwende) Italianen. Verder zitten er 2 moffen en 1 spanjool in, de ene Duitser is een nerd en de andere is heel aardig, maar wel 29. De Spanjaard is 28 en heeft niet veel te zeggen. Veel mensen op deze school zijn wel heel stoer, dus dat komt sowieso goed.

Nu moet ik wel oprotten van deze PC i.v.m. een wachtrij, maar zodra ik iets boeiends meemaak zullen jullie de eersten zijn die het weten...!
Bacio, Jesse

P.s. Jullie krijgen allemaal de groeten van mijn onafscheidelijke pluche koala Kokkie, die al veel landen heeft gezien, maar altijd maar in bed blijft liggen, de luie slet.

• 19 September 2005 - 15:26

Renenenrenrenhasert:

bot.. heel bot.. ik volg je op de voet!

• 19 September 2005 - 21:46

Casper Jel Guid Ru:

Hee ouwe, heb je al wijven geneukt?

• 20 September 2005 - 19:17

Giet En Ruub:

bier is lekker, xjes van je liefjes

• 20 September 2005 - 19:17

Ruub:

mis je de knotters al?

• 21 September 2005 - 14:47

Jesse:

Hey gasten, ben ook benieuwd hoe het jullie heden vergaat... zometeen ga ik hier werk zoeken, ben net terug van een of andere veel te saaie toer door het operagebouw van Bologna. Wat de reacties hier betreft, hou het wel enigzins netjes aangezien ook de vorige generatie hier leest.
    En alle eenzame gedrochten zoals loverboy raad ik aan om zichzelf op te knopen, of in elk geval hun homo-erotische fantasieen voor zich te houden, aangezien ik de reacties toch kan verwijderen.

Heb nu niet veel tijd voor een nieuw bericht, maar laat binnenkort weer een verhaaltje achter!
    Ciao ciao