Boy. This is awkard.
Door: Jesse
Blijf op de hoogte en volg Jesse
11 Oktober 2005 | Italië, Bologna
Allereerst diep respect voor de koningen die naar Awakenings zijn geweest. Jullie leven het juiste leven.
Gek genoeg gaat alles nog steeds voor de wind met me. Opeens werd ik beter en kon het oude leven weer hervat worden, hoewel ik het met de komst van een videoverhuur wat rustiger aan heb gedaan.
Het nieuwe huis waar ik woon is superklein en wordt liefkozend minicasa genoemd, en zoals gezegd ligt het in de beste straat van Bologna (hangt een beetje af van je levensstijl natuurlijk...). Zoals ook al eerder vermeld is mijn kamergenoot ein richtige botterik, maar ik woon er ook met een meisje (28) die echt een schatje is (en inderdaad zoals in mijn eerste bericht gehoopt werd, mijn was doet en voor me kookt). Aan de ene kant naast mijn huis is een bar en aan de andere kant een pachistano, oftewel avondwinkel. Iets verderop zit een videonoleggio, waar je dvd's kan huren voor 1,80 en die rakker is 24/7 open. Ik heb de afgelopen dagen dus zooveeeel dvd's gekekeeeh, kan er niet meer bij. Overigens kan je ook gratis dvd's en cd's huren bij de uberbibliotheek, dus het leven is en blijft goed.
Adesso zijn de moeder en zus van Derk hier, die alle dingen van de wereld hebben meegenomen, computer, xbox met alle spelletjes, ecc. Gisteren hebben ze me uitgenodigd om uit eten te gaan en hebben we ontieglijk geniale tortelloni al ragu (streekgerecht; grote ravioli met bolognese) en een dikke steak gegeten. Een heel gezellige en humoristische avond werd uiteraard besloten met een Limoncello, waarna ik naar huis ben gegaan en de 2e helft van Bologna-Parma heb gekeken.
De donkere kant van de zaak is dat ik mijn Nederlandse simkaart nu definitief kwijt ben, en al jullie telefoonnummers en eventuele smsjes van de afgelopen weken nooit meer zal terugvinden, dus als je wil dat ik je nog aardig vind moet je mij even een smsje sturen op mn Italiaanse nummer en dan kunnen we weer lekker lachen.
Er wordt me nu verteld dat ik moet oprotten en iemand achter me kijkt me boos aan, dus daar gaan we maar weer de (teruggekeerde) zon in om boodschappen te doen omdat ik vandaag heel veel pizza ga maken.
Tanti baci (tantu is hier een woord).
11 Oktober 2005 - 13:33
Kankerspel:
hey geile donder, echt sûpa voor je dat je een vette tijd hebt. je verdient het vast.. for some McNificent reason. go have some more spaB, ye? good! dikke smakkerd -
11 Oktober 2005 - 13:39
Guit:
das heel leuk en aardig allemaal maar wat is dan je nummer...? want ik wil wel graag vriendjes blijven... xjes -
11 Oktober 2005 - 13:39
Guit:
11 Oktober 2005 - 16:18
Zeep:
Je moet die chick van 28 scoren, oudere chicks ruln, en ik kan het weten :p
Zo vet als het daar gaat gaat het hier ook, Ella heeft een huis gekocht, hatsekidee :)
Ik hoor ook trouwens dat we weer eens iets bots moeten doen als je terug bent